Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 60 g água
Recheio
- 130 g cebola roxa cortada em pedaços
- 35 g azeite
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g vinagre
- 15 g açúcar
-
2
c. chá de tomilho
of 2 c. chá de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ polvilhar - 100 g água
- 2 ovos
- 200 g natas
- 150 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2201 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de beterraba
30 Min
Tarte de pera e queijo Brie
1 Std. 10 Min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Risoto de couve e favas
35 Min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30 Min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1h 15min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 Min
Caril de lentilhas
1 Std. 30 Min
Salada de quinoa, grão e caju
30 Min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Quiche de pimentos, espinafres e queijos
1h 15min