Compatibele versies
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cenoura ralada
- 200 g grão-de-bico cozido
- 3 dentes de alho
- 10 g coentros frescos
- ½ c. chá de paprika fumada
- Sal q.b.
- ½ c. chá de cominhos
- 3 c. sopa de sementes de girassol
-
4
c. sopa de farinha de teff
of 4 c. sopa de farinha de arroz - 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 3 c. sopa de azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g tomate-cereja vermelho cortado em metades
- 200 g tomate-cereja amarelo cortado em metades
- 200 g tomate-cereja preto cortado em metades
- 10 g hortelã, só as folhas
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 pitada de pimenta
- 4 c. sopa de sementes de cânhamo
- 4 c. sopa de água
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Panquecas de grão
20 min
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 godz. 30 min
Caril de lentilhas
1h 30 min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45 min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Hambúrgueres de grão e batata-doce com molho de manga
30 min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Almôndegas de beringela
1h
Falafel com húmus de beterraba
20 min
Húmus
10 min