Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 150 g água
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 20 g tinta de choco
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 pitada de noz-moscada
- 40 g natas
- 700 g lombo de salmão s/ pele
- 20 g mostarda
- 4 pés de aneto
- Leite q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2311.3 kJ / 552.4 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1039.9 mg
Alternatieve recepten
Salmão em massa folhada com risoto de limão
45 min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Filetes de linguado enrolados
45 min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1h 23 min
Moqueca de salmão
2h 35min
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 godz. 30 min
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Lulas com cuscuz e espinafres
50 min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Caril de pescada
25min