Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 150 g água
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 20 g tinta de choco
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 pitada de noz-moscada
- 40 g natas
- 700 g lombo de salmão s/ pele
- 20 g mostarda
- 4 pés de aneto
- Leite q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2311.3 kJ / 552.4 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1039.9 mg
Alternatieve recepten
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 min
Espargos e batata com molho holandês
50min
Escalopes de vitela com redução de morango
30min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50min
Coroa de Verão
2h 15min
Muffins de salmão e curgete
30min
Tornedós fingidos
45min
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1h 20 min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Caril de peixe e camarão
20 min