Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Couve marinada
- 250 g couve roxa cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 15 g azeite
- 30 g sumo de lima
- 50 g sumo de laranja
- 15 g hortelã, só as folhas
- 50 g cebola roxa laminada finamente
Pão
- 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha de centeio
- 10 g fermento de padeiro seco
- 10 g açúcar
- 10 g sal
- 240 g água
- 90 g crème fraîche
- Azeite q.b. p/ untar
Recheio
- 200 g salmão fumado cortado em tiras
- 3 pitadas de pimenta
- 6 pés de aneto, só as folhas picadas
- 60 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 370 g abacate (2 unid. aprox. s/ caroço), cortados em fatias finas
- 1 c. chá de sal
- 150 g iogurte grego (ver dica)
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2314 kJ / 553.1 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 78.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1683.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batido de cheesecake de mirtilos e pó proteico
5 Min
Eritritol com baunilha
72h
Torrada Keto com tomate, mozarela e rúcula
1h 10 min
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10min
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2 Std. 30 Min
Frango em molho verde com quinoa e legumes a vapor
40min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 Min
Vinagreta de citrinos
5 Min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1 Std.
Bochechas de porco lento
16h