Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g queijo parmesão
- 250 g curgete cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de sal
- 10 g salsa
- 10 g aneto
- 5 g hortelã
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 50 g iogurte natural
- 100 g farinha de tremoço
- 60 g sêmola de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 120 g queijo feta esfarelado
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- 30 g azeitona preta s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1007 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de batata-doce e castanha
55min
Areias de queijo e alecrim
25min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Queques de curgete e parmesão
50min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1h 30min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Tortilha de legumes no forno
20min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1h 30min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50min
Lasanha de abóbora e couve
1h 25min
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15min