Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio de lentilhas e beringela
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g azeite
- 150 g lentilhas verdes
- 300 g beringela cortada em cubos (3 cm)
- 80 g vinho tinto
- 200 g tomate em pedaços
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de tomilho
- 1 c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 16 folhas de massa filo, retangulares
- Óleo ou azeite q.b. p/ pincelar
Molho de iogurte e menta
- 10 g folhas de hortelã
- 10 g raspa de limão de preferência biológico
- 150 g iogurte grego
- 10 g sumo de limão de preferência biológico
- 2 - 3 pitadas de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 385 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2 godz. 20 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3ωρ. 25 λεπτ.
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Tarte de Brie e legumes
40 min
Húmus de abóbora-manteiga e pimento
55 min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 min
Bolinhos de espinafres em molho de tomate
1 godz.
Hambúrgueres de soja
1 godz. 35 min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 godz.
Pão naan com couve-flor de especiarias e tahini de feta e matcha
1 Std. 20 Min
Tofu com caril katsu vegan
1 godz.