Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
Molho
- 80 g chalota
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 3 folhas de salva fresca
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 500 g tomate em pedaços
-
10
g açúcar mascavado
of 10 g açúcar amarelo - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta-de-caiena em pó
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- 100 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1586.6 kJ / 379.2 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 59.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1416.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Croquetes de couve-flor
30min
Crocante mediterrânico
50 Min
One pot de quinoa
40min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Tikka masala de couve-flor
30min
Chili vegetariano de lentilhas e milho
1 Std. 35 Min
Hambúrgueres de feijão-preto
40min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40min