Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 230 g farinha s/ glúten
- 120 g margarina vegetal
- ½ c. chá de goma xantana
- 50 g água
Recheio
- 150 g cogumelo enoki, fresco
- 350 g castanha descongelada
- 15 g salsa
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 400 g batata-doce de polpa laranja cortada em pedaços
- 250 g cogumelo castanho, fresco cortado em quartos
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 1 c. chá de sal
- 200 g queijo-creme vegan
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1818 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 godz. 30 min
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min
Pasta de grão e milho
35 min
Estufado de lentilhas e castanha
1h 40min
Assado de cenoura com amendoim
55 min
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Lasanha de abóbora e couve
1h 25 min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6 Std.
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min