Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
-
250
g millet
of 250 g quinoa
Salteado
- 30 g azeite
- 100 g cebola
- 200 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 250 g curgete cortada em rodelas finas
- 100 g acelgas cortadas em pedaços
- 1 pitada de sal
- 50 g sementes de girassol tostadas
Molho tahini
- 200 g sementes de sésamo, brancas
- 1 limão, só o sumo
- 50 g azeite
-
1
c. chá de geleia de agave
of 1 c. chá de geleia de arroz - 80 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 6993.1 kJ / 1671.4 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 142.1 g
- Vetten
- 110.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 30.2 g
- Natrium
- 321.9 mg
Alternatieve recepten
Cuscuz de couve-flor com tofu
8 godz.
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Queijo de tremoço
2u. 20min
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 Std. 40 Min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 Std.
Tofu mexido
25min
Panquecas de grão
20min
Húmus de beterraba
5min
Quinoa malandra de cogumelos
40min