Risotto de kale y espárragos

Risotto de kale y espárragos

3.9 37 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de cúrcuma molida
  • 200 g de kale troceado
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa) en trozos (aprox. 150 g)
  • 100 g de queso mascarpone
  • 800 g de agua
  • 50 g de pipas de girasol

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1629 kJ / 389 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 43.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...