Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
- 80 g d'eau
- 300 g de bière ambrée
- 120 g d'oignon (1) coupé en 4
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
- 70 g de lardons nature
- 30 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3570 kJ / 855 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Welsh rarebit
30 Min
Goulasch
50 Min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Poulet au poireau en croûte
1 Std. 15 Min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1 Std. 45 Min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Boulettes épicées et nouilles chinoises
1 Std. 30 Min
Boulettes suédoises aux courgettes
40 Min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Irish stew
3h 30min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min