Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel bien froid en cubes
- 80 g d'eau
- 300 g de bière ambrée
- 120 g d'oignon (1) coupé en 4
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon de 3 cm
- 70 g de lardons nature
- 30 g d'huile de tournesol
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de champignons de Paris frais bruns, nettoyés et coupés en 2 ou en 4
- 20 g de sauce Worcestershire
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3570 kJ / 855 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Goulasch
50 Min
Bœuf Stroganov
55min
Bœuf aux champignons
30 Min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55min
Chili con carne
1h 15min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Le chiard aux poutines
1h 35min
Estouffat toulousain
2h
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Roulé de bœuf à la brésilienne
1h 10min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45 Min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min