![Caldo oscuro de ternera Caldo oscuro de ternera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF55D306-7F61-435D-84CA-56A10695F0C7/Derivates/7c868913-85f6-4237-9f81-dd9e1321c02d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 130 kJ / 31 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo con jengibre
1u. 45min
Crema de cangrejo
35min
Caldo con ternera y verduras
1u. 10min
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40min
Bígaros al vapor de algas
30min
Lentejas con foie escabechado
33 Std. 30 Min
Redondo de ternera asado con verduras
1 Std. 35 Min
Caldo de gallina
1u. 10min
Caldo de ave y jamón
1ч. 5 мин.
Caldo ibérico
1u. 10min
Consomé de ternera
1u. 40min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min