Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 130 kJ / 31 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Consomé de ternera
1 Std. 40 Min
Sopa de ave
40min
Caldo de pollo
30min
Caldo con ternera y verduras
1h 10min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15min
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27 Std. 30 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de gallina
1h 10min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Caldo ibérico
1h 10min