Compatibele versies
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de cerveza
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 150 - 200 g de mozzarella rallada
- 50 - 60 g de rúcula
- 50 g de queso parmesano rallado
- 4 - 5 higos frescos, en rodajas
- 100 g de jamón ibérico cortado a mano, en lonchas muy finas de 4-5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2397 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1069.1 mg
Alternatieve recepten
Coca mar y tierra
55 min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1h 40 min
Coca de verduras
30 min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Bao buns de coco con pollo hoisin
40 Min
Crema de alcachofas
45 min
Coca de trempó de verano
1h
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Coca de llanda
40 Min