Compatibele versies
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de cerveza
- 30 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de orégano seco
- 150 - 200 g de mozzarella rallada
- 50 - 60 g de rúcula
- 50 g de queso parmesano rallado
- 4 - 5 higos frescos, en rodajas
- 100 g de jamón ibérico cortado a mano, en lonchas muy finas de 4-5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2397 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1069.1 mg
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1 godz.
Bao buns negros con calamares
40min
Pizza flambeada con dátiles y beicon
1 Std. 40 Min
Pizza de salami con borde de queso
1 Std. 50 Min
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1 godz.
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min
Mandonguilles de abadejo
1 godz.
Pizza con pesto rojo para dos
1 godz.
Coca mar y tierra
55min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min