Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
of flor de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1063.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Tartar de buey
10 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 godz.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Tataki de atún
30 min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1h 20 min