Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
of flor de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1063.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1 Std. 15 Min
Mayonesa a la francesa
5 Min
Canapé de langostino con puré de guisantes a la menta
1 Std.
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Tartar de buey
10 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Tiradito de lubina
15 Min