Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lentejas pardinas
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 400 g de aguja de cerdo en dados de 2 cm
- 150 g de pimiento rojo en dados de 2 cm
- 1 - 1 ½ cucharadas de garam masala
- 80 g de tomate frito estilo casero
- 400 g de leche de coco
-
400
g de caldo de carne
of 400 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 760.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Cocido francés (Pot-au-feu)
1h 15min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1 Std. 30 Min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2 godz. 15 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45min
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1h 10 phút
Guiso de ternera y verduras con miso
2 Std.
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Curry de lentejas con pollo
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 godz. 50 min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.