Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

3.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
20 unidades

Ingrediënten

  • 2 - 3 pepinos semipelados
  • 40 g de cebolleta en rodajas
  • 200 g de solomillo de atún fresco semicongelado, en trozos de 3 cm
  • 1 cucharada de aceite de sésamo
  • 2 cucharadas salsa de soja
  • 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 1 cucharada zumo de limón
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
Mayonesa de wasabi
  • 250 g aceite de girasol
  • 1 - 2 cucharaditas de wasabi en pasta
  • 1 pellizco de sal
  • 1 huevo
  • 1 cucharada zumo de limón
Montaje
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 94.4 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 592 kJ / 141 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...