Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja

Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja

4.2 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 900 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en trozos de 10 cm
  • 100 g de cebolla en gajos
  • 100 g de agua
  • 250 g de cebollas rojas
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • ¼ de cucharadita de pimienta negra molida
  • 50 g de zumo de lima
    50 g zumo de limón
  • 15 - 20 ramitas cilantro fresco picado
    15 ramitas perejil fresco, picado
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 120 g de tomate de ensalada en dados de 0,5 cm
  • 100 g de hojas variadas de ensalada (mezclum)
  • 1 - 2 aguacates en rodajas de 0,5 cm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 950 mg
Eiwitten 25.1 g
Calorieën 1152 kJ / 275 kcal
Vetten 16.5 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...