Compatibele versies
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 5 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de puerro en trozos de 2 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 652 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2h 20min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Coliflor y huevos duros gratinados
35 min
Malfatti de espinacas con setas
40min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1h 30min
Aliño de cítricos y cilantro
20 min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2h
Gratinado de verduras y gurullos con salsa de tomate y berenjena
1h 30min
Peras con salsa de chocolate
1 Std. 45 Min