Compatibele versies
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de berberechos frescos
- 5 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de puerro en trozos de 2 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de nata
- 3 pellizcos de pimienta blanca molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 652 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Ajoblanco de cerezas
10 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3klst
Calabacines rellenos de brandada
1 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Pimiento rojo y cebolla caramelizados con papardelle de calabacín y tirabeques
1 Std.
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Brochetas de bonito con salsa de ñora
1 Std.
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Merluza al cava
1 Std.