Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 300 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 5 hojas de albahaca fresca
- 800 g de repollo (sin tronco) cortado en juliana
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos (optioneel)
- 200 g de nata líquida
- 150 g de queso rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2359 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasteles de brócoli y beicon
45 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Tortilla de coliflor y chorizo con piquillos
50min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 dk
Repollo salteado
25 dk
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Hamburguesas de coliflor y queso
30 dk
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 dk
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 dk
Sopa de repollo, queso y beicon
45 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 dk