Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de cebolla al vino
- 200 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco seco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Pasta cocida
- 1500 g de agua
- 350 g de pasta corta seca (macarrones, farfalle, orecchiette, etc.)
- 1 cucharadita sal
- 2 cucharadas de aceite de oliva
Patata, apio y nabo al vapor
- 800 g de agua
- 600 g de patata en trozos de 2 cm
- 250 g de tallos de apio en trozos de 1 cm
- 350 g de nabo en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
Arroz cocido y zanahorias al vapor
- 1200 g de agua
- 250 g de arroz basmati
- 600 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
Judías blancas cocidas
- 400 g de judías blancas secas
- 1 cucharadita sal
- agua hasta la marca de 2 litros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2235 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 92.1 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 1044.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1sa
Salteado de verduras con salsa de cacahuetes
30 dk
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45 min
Jengibre (Pelar)
5 min
Albóndigas de pollo y arroz con pesto rojo (sin gluten)
1sa
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Cocas de calabacín
2 Std.