Compatibele versies
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 621.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Sopa de tomate con aguacate
1h 15min
Guacamole picante de guisantes
20 min
Trifle de ricotta y frutos rojos
30 min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Flan de guisantes con crema de yogur y menta
1h 40 min
Brocheta de pulpo con ensalada de brócoli y mayonesa de jengibre
15min
Trucha con crema bretona y chips de verduras (Al vacío)
1h 30 min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11h
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Sopa fría rápida de yogur griego y papaya con amaranto y semillas de lino
5 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h