Compatibele versies
Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomate amarillo en mitades
- 8 hebras de azafrán
- 200 g de maíz en conserva escurrido
- 1 diente de ajo
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de sal
- 6 cucharaditas de caviar de arenque
- 20 - 30 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 621.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de hummus
2h 5 min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Aceite aromático con aceitunas negras
30 min
Salmorejo de fresas
30 min
Cantaloupe bowl
20 min
Ajoblanco de cerezas
10 Min
Gazpacho de albaricoques
1sa 15 dk
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min