Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 25min
6 raciones

Ingrediënten

  • 1000 g de tomate amarillo en mitades
  • 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para regar
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de maíz dulce en conserva escurrido
  • 1 diente de ajo
  • 8 hebras de azafrán
  • 6 cucharaditas de caviar de arenque
  • 20 - 30 g de palomitas de maíz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 621.4 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 1460 kJ / 349 kcal
Vetten 26.6 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 22 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...