Tayín de salmón con salsa ras el hanout

Tayín de salmón con salsa ras el hanout

4.7 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
24 unidades

Ingrediënten

  • 400 - 500 g de calabacín con piel
  • 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 50 g de vino blanco
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • ½ cucharadita de ras el hanout
  • 100 g de nata
  • pétalos de sal negros

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 10.8 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 219 kJ / 52 kcal
Vetten 4.1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...