Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 219 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 10.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20min
La conserva de atún
6h 30min
Ensalada de lombarda con feta crujiente y pesto de hierbas
30min
Menú: Sopa de ajo. Salmón con salsa de balsámico y zoodles de calabacín
35min
Waterzooi con cigalas
1h
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1h 45min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45min
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Bacalao al jengibre con arroz y verduras
40min
Costillas de cerdo coreanas con minitortillas (Cocción lenta)
4h 10min