Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 219 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 10.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de sidra asturiana
5 Min
Entrecots marinados con salsa de frutos rojos y ensalada
4 godz. 30 min
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 Min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1 Std.
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15 Min
Crema de gambones
45 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1 Std. 45 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 Min