Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra

Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 200 g de bulbo de hinojo en cuartos
  • 200 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 30 g de aceite de oliva
  • ¾ de cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de queso de cabra en rulo en trozos
  • 2 cucharadas de tomillo seco
  • 1 huevo
  • 100 g de queso ricota
  • 250 g de masa de hojaldre (rectangular)
  • 1 huevo batido

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 511.9 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1389 kJ / 332 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 15.5 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraten 22.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...