Compatibele versies
Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
12
lonchas de cecina
of 12 lonchas de jamón serrano - 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
- 400 g de agua
- 50 g de avellanas
- 80 g de aceite de oliva
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de arándanos congelados
- 10 g de vinagre balsámico
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 852 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 547.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brócoli con salsa de garbanzos
30 Min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15 Min
Raviolis con salsa de anchoas
20 Min
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 Min
Berberechos al cava
25min
Ensalada de canónigos con salmón
10 Min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 Min
Tosta de guacamole con anchoas
10 Min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min