Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
12 unidades

Ingrediënten

  • 12 lonchas de cecina
    12 lonchas de jamón serrano
  • 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
  • 400 g de agua
  • 50 g de avellanas
  • 80 g de aceite de oliva
  • 50 g de nueces peladas
  • 50 g de arándanos congelados
  • 10 g de vinagre balsámico
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 547.8 mg
Eiwitten 9.9 g
Calorieën 852 kJ / 203 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 2.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...