Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos
TM6 TM5

Espárragos y cecina con vinagreta templada de frutos secos

3.1 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 lonchas de cecina
    of 12 lonchas de jamón serrano
  • 1000 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa)
  • 400 g de agua
  • 50 g de avellanas
  • 80 g de aceite de oliva
  • 50 g de nueces peladas
  • 50 g de arándanos congelados
  • 10 g de vinagre balsámico
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
852 kJ / 203 kcal
Eiwitten
9.9 g
Koolhydraten
2.2 g
Vetten
17.2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Vezels
1.8 g
Natrium
547.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten