Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 20 g d'huile d'arachide
- 300 g de haricots verts thaïs, coupés en tronçons (3 cm)
- 20 g d'eau
- 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 40 g de cacahuètes grillées à sec, non salées
- 3 brins de basilic thaï frais, équeutés et hachés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 2107 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz à l'asiatique aux œufs et aux légumes
50min
Sauté de champignons
55min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Salade de patates douces, sauce moutarde
30min
Ragoût africain de légumes aux cacahuètes
45min
Riz indien aux fruits secs
40min
Steaks hachés façon thaïe
50min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45min
Curry de minibananes aux noix de cajou
1 godz. 5 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Laab kai (Salade au poulet)
35min