Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 30 g fresh parsley, leaves only
- 150 g spring onions, cut into pieces
-
900
g lamb shoulder meat, minced
of 900 g beef, minced - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 400 - 500 g onions, 300 g cut in halves
- 150 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 400 g canned whole tomatoes
- 70 g tomato purée (concentrated)
- 200 g water
- 400 g potatoes, sliced (0.5 cm)
- 350 g fresh tomatoes, sliced (0.5 cm)
- 200 - 250 g green peppers, cut into 8 rings
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 15.6 g
Alternatieve recepten
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Brak ocen
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Pommes Dauphine
2 Std. 10 Min
Raw kibbeh
15min
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Salmorejo
10min
Beer Marinade
10min
Tuna mousse
10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Salmorejo
2 Std. 10 Min