Apparaten en accessoires
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 35min
8 pieces
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves only20 - 30 g
-
spring onions cut into pieces150 g
-
900 g beef, mincedlamb shoulder meat minced900 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
onions 300 g cut in halves400 - 500 g
-
red peppers cut into pieces150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
water200 g
-
potatoes sliced (0.5 cm)400 g
-
fresh tomatoes sliced (0.5 cm)350 g
-
green peppers cut into 8 rings200 - 250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
27 g
Calorieën
1364 kJ /
326 kcal
Vetten
15.6 g
Koolhydraten
19.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Apam Nasi
Geen beoordelingen
Pork Ball Soup With Cabbage
Geen beoordelingen
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Geen beoordelingen
Chilli chocolate truffle cake
Geen beoordelingen
Matzah
30min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sopapilla
1u. 10min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2u. 30min
Raw kibbeh
15min
Chocolate dragée cookies
50min
Soy bolognese
40min