Apparaten en accessoires
Salt-free arrabbiata sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
900 g
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves170 g
-
fresh red chillies deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
olive oil20 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste4 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
1502.6 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
2256.5 kJ /
539.3 kcal
Vetten
22.7 g
Vezels
19.5 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
82.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Broccoli stem falafel
25u. 40min
Ras el hanout
10min
Pasta e fagioli
26u.
Stewed fruit compote
55min
Frangipane and apricot muffins
35min
Old fashioned apple mocktail
1u. 5min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9u.
Brown Sugar Baked Beans
45min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1u. 20min