Apparaten en accessoires
Provençal alouettes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves5
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
bacon cubes200 g
-
beef slices sliced very thin (taken from a silverside)8
-
onions cut in halves80 g
-
olive oil30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dried thyme1 pinch
-
fresh bay leaf1
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper7 pinches
-
dry white wine80 g
-
water250 g
-
potatoes500 g
-
green olives150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
75 g
Calorieën
3405 kJ /
814 kcal
Vetten
39 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Provence on your table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Gratin dauphinois
50min
French dressing
5min
Garlic Clams Hotpot
Geen beoordelingen
Spaghetti Bloody Brain
13u. 30min
Fluffy Japanese Cheesecake
1u. 50min
Stuffed vegetables
1u. 20min
Garlic dip (toum)
15min
Amarena cherry ice cream
8u. 10min
Spelt pastry
50min
Vegetable paella
40min
Dill Cheese Dip
5min
Fresh fig jam
55min