Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon cubes
- 8 beef slices, sliced very thin (taken from a silverside)
- 80 g onions cut in halves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 pinch dried thyme
- 1 fresh bay leaf
- 1 ½ tsp salt
- 7 pinches ground white pepper
- 80 g dry white wine
- 250 g water
- 500 g potatoes
- 150 g green olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14h 15min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1hod. 50min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5 min
Stroganoff Strudel
1hod. 40min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Geen beoordelingen
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min