Gluten-free Bread

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 20min
635 g

Ingrediënten

  • long grain rice
    200 g
    basmati rice
  • dried soy beans
    100 g
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    5 g
    15 g fresh yeast, crumbled
  • psyllium husks
    15 g
  • cornflour, gluten-free
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water for sprinkling

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 372 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 720.8 kJ / 172.3 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 35.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...