Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Challah
3h 10min
Yogurt with Spiralized Fruit
10min
Croissants
16 Std.
Crêpes
1 godz. 15 min
Za'atar pesto
5 min
Falafel
1h 25min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Buckwheat Crêpes
45 min
Chocolate Babka
3h
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min