Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 100 g water
- 1 pinch dried instant yeast
- 70 g baker's flour
- 30 g rye flour
Dough
- 200 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp sea salt
- 3 tsp barley malt powder (see Tip)
- 2 tsp molasses
- extra virgin olive oil, to grease
- milk, to brush
- caraway seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1053.8 kJ / 251.9 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 476.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Almond Milk
15 Min
Witches' Finger Cookies
2 Std.
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min
Sea Salt Caramel Cookies
24 Std. 50 Min
Chocolate Chews
1h 40min
Angel Food Cake
1sa 10 dk
Cream of Lotus
40min
Marzipan bites
45min
Plum slice
1 Std. 30 Min
Italian Savory Cheesecake
4óra 20p
Lemon Poppy Seed Loaf
1sa 10 dk