Apparaten en accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1057 kJ /
253 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Chilli con carne
35min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Courgetteomelet
40min
Curryworst en linzen
1u.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Fideuá van groenten
40min