Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
- 250 g bloem
- 500 g melk
- 15 g olijfolie
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- g olijfolie, plus extra om te bakken
Vulling
- 200 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 180 g gekookte ham, in stukken (3 cm)
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min