Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
- 250 g bloem
- 500 g melk
- 15 g olijfolie
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- g olijfolie, plus extra om te bakken
Vulling
- 200 g middelharde kaas, in stukken (bv. Cheddar)
- 180 g gekookte ham, in stukken (3 cm)
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde groenten
1h 20min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min.
Aardappel flatbread
12 Std.
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Pekingeend
45 min.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min.