Apparaten en accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1057 kJ /
253 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Paella met kidneybonen
55min
Fideuá van groenten
40min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Vissticks met tomatensaus
50min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min