Apparaten en accessoires
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
10 stuks
Ingrediënten
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1057 kJ /
253 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
22.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kinderen in de keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Havermoutrepen met kaas
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Paella met kidneybonen
55min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min