Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 23.135 g
- Koolhydraten
- 37.482 g
- Vetten
- 16.619 g
- Vezels
- 9.456 g
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Mixed seed and nut spread
5 Min
Asparagus and broad bean salad
25min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Japanese-style dressing
5 Min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Salmon niçoise salad
35min
Broccoli soup with sage oil
30min