Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 23.135 g
- Koolhydraten
- 37.482 g
- Vetten
- 16.619 g
- Vezels
- 9.456 g
Alternatieve recepten
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Basil pesto
10min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Sun-dried tomato tartare
15min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Sardines with tomato couscous
55min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Potted baby vegetables
6h 15 min
Green goodness soup
10min
Japanese-style dressing
5 min
Crispy bread with tapenade
45 min