Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 23.135 g
- Koolhydraten
- 37.482 g
- Vetten
- 16.619 g
- Vezels
- 9.456 g
Alternatieve recepten
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Roasted eggplant
1h 35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Salmon niçoise salad
35min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Coriander pesto
5 Min
Vegan macadamia cheese ball
56sa 55 dk
Orange and mango chia pudding
3 Std. 15 Min