Wie vindt het niet heerlijk om thuis te komen en een maaltijd op tafel te toveren in een half uur of minder? Thermomix® helpt om de meest tijdrovende taken in de keuken sneller en eenvoudiger te maken. Bekijk onze suggesties en ontdek nieuwe favorieten voor tijdens de week die in een oogwenk klaar zijn!
Bereidingstijd - de actieve tijd die nodig is om een recept te bereiden, dus het preppen van ingrediënten, afspoelen van rijst, enz.
Totale tijd - de tijd die nodig is vanaf het begin van het recept tot het klaar is om te serveren. Dit omvat ook de rusttijd voor deeg, tijd om te marineren, af te koelen, enz.
• Zalm, scampi’s, tonijn
• Kip, spek, eieren, gehakt
• Pasta, rijst, couscous
• Diepvriesmaïs en -erwtjes
• Voorgekookte bonen en kikkererwten
• Vries uw vlees in in een marinade. Zodra het ontdooid is, is het op smaak en klaar om te bereiden!
• Snij alvast groenten voor soepen, salades of broodjes en bewaar ze in de koelkast zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik!
• Gebruik de verschillende Thermomix® niveaus en de Thermomix® Friend om verschillende gerechten tegelijk te bereiden.