Leer innovatieve kooktechnieken die uw keuken omtoveren tot een culinair paradijs, zodat je vol vertrouwen verfijnde maaltijden kunt bereiden!
Ja, het is waar dat we van onze dagelijkse huisgemaakte gerechten houden en we ons leven wat makkelijker willen maken. Maar als de gelegenheid het waard is, kunnen we als ware chef-koks gastronomische gerechten bereiden in onze eigen keuken.
Omdat het precisie, snelheid en veelzijdigheid biedt die ongeëvenaard zijn. Het bespaart tijd, optimaliseert de bereidingen en garandeert constante kwaliteit, wat essentieel is in de horeca.
1. Want ook al hebben we maar twee handen, dankzij meerlaags koken kunnen we meerdere gerechten tegelijk klaarmaken.
2. Want ook al hebben we geen opleiding gevolgd aan een culinaire academie, we leren wel hoe we geavanceerde technieken als sous-vide onder de knie kunnen krijgen om texturen en smaken van professionele kwaliteit te creëren.
3. Want op Cookidoo® vind je recepten van eenvoudig tot complex, allemaal toegankelijk gemaakt met Begeleid Koken. Ben je klaar om jezelf uit te dagen met een recept dat normaal gesproken alleen voorbehouden is aan chique restaurants? Ga ervoor!
Met Thermomix® hoeft het maken van een dessert maar vijf minuten te duren! Stel je je eens voor dat je zoete creaties maakt die niet onderdoen voor die van de chicste Parijse patisserieën, van delicate petit-fours tot voortreffelijke taarten.
Bij patisserie draait het allemaal om precisie: het perfecte gewicht, de ideale temperatuur en timing tot op de seconde. Gelukkig blinkt Thermomix® uit op al deze gebieden, zodat je zoete lekkernijen elke keer perfect uitpakken. Maak je klaar om te genieten van verrukkelijke recepten die het moeilijk maken om de verleiding te weerstaan.