Apparaten en accessoires
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portie
Ingrediënten
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
179.1 mg
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
4882.9 kJ /
1167 kcal
Vetten
95.2 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
31.1 g
Koolhydraten
76.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen