Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portie

Ingrediënten

Vanilleganache (de dag ervoor)
  • gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)
    2
  • koud water om te weken
  • witte chocolade kleine stukjes of callets
    85 g
  • room, 35% vet
    400 g
  • vanillestokje alleen zaden
    1
Karamel
  • kristalsuiker
    100 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    50 g
  • room, 35% vet kamertemperatuur
    25 g
Pecan praline
  • pecannoten
    300 g
  • water
    25 g
  • kristalsuiker
    115 g
  • zout
    1 snuifje
  • hazelnoot olie
    2 el
  • bladerdeeg
    1 vel
  • poedersuiker
    15 g
  • pecannoten (optioneel)
    10 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 1167 kcal / 4882.9 kJ
Eiwitten 10.9 g
Vetten 95.2 g
Koolhydraten 76.1 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 31.1 g
Natrium 179.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen