Apparaten en accessoires
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portie
Ingrediënten
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (optioneel)10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1167 kcal /
4882.9 kJ
Eiwitten
10.9 g
Vetten
95.2 g
Koolhydraten
76.1 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
31.1 g
Natrium
179.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Geen beoordelingen
35min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen