Apparaten en accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Papaya'péro
30min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.