Apparaten en accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Gyoza met kip en knoflook
45min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Victoria biscuit gebak
1u. 10min