Apparaten en accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione
Pistache Kunafa Brownie
Nessuna valutazione
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nessuna valutazione
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nessuna valutazione
Gyoza met kip en knoflook
45min
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Victoria biscuit gebak
1h 10min