Apparaten en accessoires
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
6 portie
Ingrediënten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
118.7 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1868 kJ /
446 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
76.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.