#SamenThuisMetThermomix

Of u nu nieuwe ideeën zoekt voor de lunch nu u van thuis uit werkt, of een activiteit om de kinderen te vermaken, of lekkere snacks voor uw tv-marathons of gewoon basisrecepten om uitstapjes naar de supermarkt te besparen, u vindt steeds recepten en ideeën op Cookidoo®.

Thuiswerken-lunch – snel en eenvoudig klaar in 30 minuten

Thuiswerken-lunch – vroeg starten, laten sudderen of rijzen en dan genieten!

Kinderen in de keuken

Nu kinderen thuis zijn, zoeken we allemaal leuke en educatieve activiteiten om het schema van thuisonderwijs te doorbreken. Wanneer die activiteiten gepaard gaan met onze eigen dagelijkse taken, zoals koken en schoonmaken, is dit natuurlijk een pluspunt. Laten we dus gewoon de twee combineren, toch? Maak gebruik van de Thermomix® om creatief te zijn in de keuken en onze kinderen aan te moedigen om een handje te helpen.

Cultuur en kookles

Zie samen koken als onderdeel van een cultuur- en aardrijkskundeles. Kies een land - misschien kunnen de kinderen kiezen uit kaarten die u heeft voorbereid of door een punt op de wereldkaart aan te duiden - en leer dan over dat land:

De taal
Traditionele kleding, dans en muziek
In welke regio het zich bevindt, welke landen er dichtbij zijn
waar het beroemd om is
En natuurlijk… het eten!

Kom samen in de keuken, speel wat traditionele muziek uit dat land en maak een heerlijke en authentieke maaltijd met het hele gezin. Cookidoo® heeft recepten van over de hele wereld, dus er komt geen einde aan het verkennen dat u kunt doen.

Lekkere snacks voor die tv-marathons

Fancy cocktails om indruk te maken op vrienden tijdens de Skypero

Boter

Het is één van de basis ingrediënten in ons leven, maar weet dat naast boter ook andere 'basisrecepten' met de Thermomix® kunnen worden bereid. Zoek op Cookidoo® naar al uw basis ingrediënten zoals bloem, melk, yoghurt, brood... Wat het ook is, we hebben meer dan waarschijnlijk een recept om u te helpen het helemaal zelf te maken.

Zoek nu