Apparaten en accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Voorbereiding. 30min
Totaal 10min
6 glazen
Ingrediënten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
2 g
Calorieën
597 kJ /
143 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardappelkoekjes
45 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Aardappelgoulash
1 Std.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen