Apparaten en accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Voorbereiding. 30min
Totaal 10min
6 glazen
Ingrediënten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
2 g
Calorieën
597 kJ /
143 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarberijs
36u. 25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Cheesecake likeur
10min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Kip met citroen
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min