Apparaten en accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Voorbereiding. 30min
Totaal 10min
6 glazen
Ingrediënten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
2 g
Calorieën
597 kJ /
143 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2u. 10min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Baba met rum
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Koolsoep
50min