Compatibele versies
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optioneel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Geen beoordelingen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Lemon curd
20 Min
Aardbeienijsjes
12sa 15 dk
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h