Apparaten en accessoires
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 5u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
zout2 tl
-
fijne suiker1 ½ tl
-
melk2 el
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld15 g
-
water warm1 el
-
bloem50 g
-
bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)200 g
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
mozzarella50 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie1 el
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)200 g
-
venkel in dunne schijfjes100 g
-
snijbiet in stukken (2 cm)200 g
-
verse dille (optioneel) fijn gehakt1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
water200 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Samenstelling
-
bloem om te bestrooien
-
verse geitenkaas verkruimeld80 g
-
ei1
-
melk1 el
-
zonnebloempitten2 - 3 el
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
328.5 kJ /
78.5 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Brioche
5u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kerst stol
2u. 20min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Focaccia met uien
1u. 30min