Compatibele versies
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (optioneel)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Bellini cocktail
5 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min