
Apparaten en accessoires
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Voorbereiding. 40min
Totaal 5u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
zout2 tl
-
fijne suiker1 ½ tl
-
melk2 el
-
verse gist verkruimeld15 g
-
water warm1 el
-
bloem50 g
-
bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)200 g
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
mozzarella50 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie1 el
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)200 g
-
venkel in dunne schijfjes100 g
-
snijbiet in stukken (2 cm)200 g
-
verse dille (optioneel) fijn gehakt1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
water200 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Samenstelling
-
bloem om te bestrooien
-
verse geitenkaas verkruimeld80 g
-
ei1
-
melk1 el
-
zonnebloempitten2 - 3 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
78.5 kcal /
328.5 kJ
Eiwitten
2.2 g
Vetten
5.6 g
Koolhydraten
4.8 g
Vezels
0.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen