Apparaten en accessoires
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
2 porties
Ingrediënten
-
ossenhaas biefstuk (ongeveer 180-200 g per stuk, 3 cm dik)2
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen¾ tl
-
tijm, verse2 takjes
-
water om zakken onder te dompelen
-
½ afgestreken theelepel ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (van een halve citroen)citroensap, vers geperst (van een halve citroen)15 g
-
sjalot25 g
-
dragon, vers alleen bladeren1 takje
-
witte wijn, droog25 g
-
witte wijnazijn½ el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus 1 el extra om te bakken100 gram
-
eierdooiers2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1365.4 mg
Eiwitten
70.9 g
Calorieën
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Vetten
95.7 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
48.6 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Tomatensoep met Burrata
35min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min