Apparaten en accessoires
Sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
90 g de marsala, sec
-
90 g de vin blanc, sec
-
180 g de sucre
-
9 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
12.1 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
904.8 kJ /
216.3 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sabayon classique
15min
Glace au Gorgonzola aux poires sautées et noix grillées
14u. 15min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Massepain
1u. 10min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
15min
Sauce choron
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
Geen beoordelingen
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min
Mousse à la truite
5min
Sabayon
15min