Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins d'estragon frais
- 2 - 3 brins de cerfeuil, frais
- 1 tomate (env. 50 g)
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 180 g de beurre, en morceaux
- 4 jaunes d'oeufs
- ¼ - ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 - 2 c. à café de concentré de tomates
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 dk
Pain de viande
1 godz. 20 min
Sabayon classique
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Dressing yaourt et menthe
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 dk
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 dk
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 Min