Apparaten en accessoires
Massepain
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
1 portion
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ c. à café d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé, maison
-
220 g d'amandes entières, émondées
-
1 blanc d'œuf (env. 30 g)
-
1 c. à soupe de liqueur de cerise, par ex. Maraschino, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
51.6 g
Calorieën
9213 kJ /
2202 kcal
Vetten
121.7 g
Vezels
27.9 g
Koolhydraten
240 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simplement. Fait. Maison.
204 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2u.
Sauce béarnaise
20min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
20min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Sauce béarnaise
15min
Pain de mie
3u.
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2u.
Dessert au café
15min
Sauce choron
20min
Mousse à la truite
5min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min