Crumble aux poires et crème à la ricotta

Crumble aux poires et crème à la ricotta

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
2 portions

Ingrediënten

Infusion de poires
  • 80 g d'eau
  • 80 g de sucre
  • 1 gousse de vanille en morceaux
  • 1 orange le zeste (sans la partie blanche)
  • 1 anis étoilé
  • 2 poires
Crumble
  • 80 g de farine de blé
  • 70 g d'amandes
  • 2 clous de girofle
  • 90 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 20 g de rhum
Crème à la ricotta
  • 150 g de ricotta, fraîche égouttée
  • 10 g de rhum

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20.1 g
Calorieën 4795 kJ / 1146 kcal
Vetten 53.5 g
Vezels 10.2 g
Koolhydraten 137.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...