
Compatibele versies
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petits pains complets
- 50 g de noix décortiquées
- 350 g d'eau
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 1 pincée de sucre
- 500 g de farine de blé complet
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
- 1 c. à café de sel
Dip
- 150 g de fromage blanc (quark)
- 50 g d'avocat en morceaux
- 20 g de miel
- 30 g de moutarde
- 150 g de feta en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Montage
- 150 g de carotte en bâtonnets (5 cm)
- 150 g de concombre en bâtonnets (5 cm)
- 150 g de poivron rouge en bâtonnets (5 cm)
- 150 g de poivron jaune en bâtonnets (5 cm)
- 150 g de céleri en bâtonnets (5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 451.7 kcal / 1889.9 kJ
- Eiwitten
- 18.7 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Natrium
- 423.8 mg