
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuits cuillère
- 200 g de biscuits cuillère coupés en 2
Coulis de fruits rouges
-
250
g de fraises
of 250 g de fraises surgelées -
250
g de framboises
of 250 g de framboises surgelées - 30 g de jus de citron
- 100 g de sucre
- 200 g de vin mousseux du type Champagne, sec ou sucré
- 1 ½ c. à café d'agar-agar
Crème
- 50 g de sucre
- 300 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 300 g de mascarpone
Montage
-
200
g de groseilles rouges en finition
of 200 g de cerises au marasquin (cerises cocktail) en finition - 20 g de menthe fraîche les feuilles uniquement, en finition
- Voeding
- per 1 verre
- Calorieën
- 241.5 kcal / 1010.3 kJ
- Eiwitten
- 3.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Natrium
- 95.5 mg