Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon (± Ø 7 cm)
- 1 oignon (± 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de boeuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 oeufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 200 g d'eau, pour humidifier les mains
- 150 g de ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 816.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw
10min
Glaçage
5min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1 Std.
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Filet de porc à la sauce moutarde
35 Min
Toast de champignons au miso avec yaourt au tahini
45 Min
Bol repas arc-en-ciel
1h 15min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10min
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1h 10min
Muffins à la patate douce et aux noix
1 Std.
Sauce béarnaise
20 Min
Mac & Cheese au Cheddar végan
3 Std.