Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au pesto de pistache, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10 min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Turbot sauce salsa
Geen beoordelingen
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50 Min
Parfait chai latte
15 godz. 5 min
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Geen beoordelingen
Flan d'asperges enroulé de sole
1sa
Gâteau triple chocolat
2 Std. 30 Min
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 Min
Soupe de poisson de Majorque
40 dk
Sandwich glacé
Geen beoordelingen
Goulash de pommes de terre
1sa