Agneau en croûte à l'Italienne

Agneau en croûte à l'Italienne

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 portions

Ingrediënten

  • 5 branches de romarin frais les feuilles uniquement
  • ½ bouquet de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • 8 gousses d'ail
  • 2 citrons le zeste et le jus
  • 2 c. à café de sel
  • 3 oignons de printemps en morceaux (2 cm)
  • 1500 g gigot d'agneau
  • 1000 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24.8 g
Calorieën 1182 kJ / 282.5 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 1.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...