
Apparaten en accessoires
Agneau en croûte à l'Italienne
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u.
4 portions
Ingrediënten
-
de romarin frais les feuilles uniquement5 branches
-
de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)½ bouquet
-
d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)½ bouquet
-
de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)½ bouquet
-
gousses d'ail8
-
citrons le zeste et le jus2
-
de sel2 c. à café
-
oignons de printemps en morceaux (2 cm)3
-
gigot d'agneau1500 g
-
d'eau1000 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
282.5 kcal /
1182 kJ
Eiwitten
24.8 g
Vetten
19.2 g
Koolhydraten
1.5 g
Vezels
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Recevoir simplement
10 recepten
Benelux
Benelux