Penne all’arrabbiata

Penne all’arrabbiata

4.6 55 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de pecorino en morceaux (env. 2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'oignon en morceaux
  • 1 piment rouge
  • 50 g de lard en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 350 g de tomates pelées en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
  • 1 pincée de sel
  • 320 g de penne rigate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 16 g
Calorieën 1847 kJ / 441 kcal
Vetten 17 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...