Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit pain sec
- de l'eau pour faire tremper
- 15 g de persil frais, sans les tiges
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile plus un supplément pour faire frire
- 1 oeuf
- 600 g de boeuf haché
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de paprika piquant en poudre
- 150 g de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
- de l'huile
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1395 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Brownies
50min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Mini pizzas
1 Std. 20 Min
Tortilla Tex-Mex à la viande de porc
1 Std. 20 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min
Burger Tex-Mex
4h 25min
Hamburger et coleslaw
40 Min