Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit pain sec
- de l'eau pour faire tremper
- 15 g de persil frais, sans les tiges
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile plus un supplément pour faire frire
- 1 oeuf
- 600 g de boeuf haché
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de paprika piquant en poudre
- 150 g de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
- de l'huile
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1395 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Hot-dogs grillés
2h
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Sauce béchamel
15min
Burger Tex-Mex
4h 25min
Petits pains au lait
2h 5min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Burgers au saumon
25 min
Nuggets de poulet avec country cuts et ketchup
1h
Tiramisu stracciatella
2h 30 min
Petits pains burger (buns)
1h 45min